Aktuellt utbud

Här presenterar vi ett samlat nationellt utbud för både barn och vuxna. Här finns föreställningar och workshops som våra medlemsteatrar erbjuder, nära 100 fria teatrar i hela landet.

Våra medlemsteatrar har ett brett utbud av föreställningar, workshops och Skapande Skola-projekt som möter olika behov och önskemål. Många föreställningar på Aktuellt Utbud inkluderar filmat utdrag för att du ska få en bättre uppfattning av innehållet och fungerar även som ett komplement till de traditionella utbudsdagarna; du kan se utbudet oberoende av tid och plats. De föreställningar som riktar sig till barn och unga inkluderar ofta tydliga kopplingar till den aktuella läroplanen för att du så enkelt som möjligt skall kunna se hur det går att inkludera föreställningen i undervisningen.

Teatercentrums Bokningsbonus

Teatercentrums Bokningsbonus är ett marknadsföringspaket till ett värde av upp till 5 000 kr som ni får ta del av när du som arrangör bokar en föreställning för vuxna publik av Teatercentrums medlemmar. För att hitta aktuella föreställningar att boka som ingår i denna satsning så klickar du helt enkelt i “Vuxna” som målgrupp i sökrutan längre ned på sidan.

SÖK I UTBUDET

0-6 år
06-10 år
10-15 år
Familj
Gymnasium
Skapande skola
Vuxen
Slumpmässigt
Nyast först
Äldst först
A – Ö
Ö – A
Norra
Södra
Västra
Östra
Visa endast lokala föreställningar