Aktuellt utbud

Här presenterar vi ett samlat nationellt utbud för både barn och vuxna. Här finns föreställningar och workshops som våra medlemsteatrar erbjuder, nära 100 fria teatrar i hela landet. Det unika med utbudet som presenteras här är framförallt två aspekter:

VIDEO

Alla föreställningar som haft premiär inkluderar en 7 minuter lång video, filmad från publikens perspektiv för att du ska få en uppfattning om hur det skulle vara att se föreställningen som publik ”på riktigt”. Filmerna är ett komplement till de traditionella utbudsdagarna, och du kan se utbudet oberoende av tid och plats. Så titta in då och då för att hålla dig uppdaterad. Hemsidan finns alltid tillgänglig.

LÄROPLANEN

Våra medlemsteatrar har ett brett utbud av föreställningar och Skapande Skola-projekt som möter olika behov och önskemål. Våra medlemsteatrars föreställningar för barn och unga har ambitionen att inkludera tydliga kopplingar till den aktuella läroplanen för att du så enkelt som möjligt skall kunna se hur det går att inkludera föreställningen i undervisningen.

CORONA

Teatercentrums professionella medlemsteatrar är måna om att det ska kännas tryggt för er som bokar och ser teater, och har under hela pandemin tagit ansvar för att kunna genomföra smittsäkra arrangemang enligt rådande restriktioner och rekommendationer. Det har handlat om anpassningar efter mindre publikgrupper, mer avstånd, utomhusföreställningar eller digitala alternativ. Kika in vårt utbud här nedan och om du blir intresserad av en föreställning så är det bara att kontakta teatern och diskutera vad som passar för just era behov.

* KOMMANDE

Några av våra medlemmars kommande produktioner har ännu inte haft möjlighet att spela in en 7-minuters film. Men vi vill ändå göra er uppmärksam på dem på vår särskilda avdelning. De är markerade med *.

SÖK I UTBUDET

0-6 år
06-10 år
10-15 år
Familj
Gymnasium
Skapande skola
Vuxen
Norra
Södra
Västra
Östra
Norra
Södra
Västra
Östra