Trottoarer / Sidewalks / الأرصفة

TEATER JALADA

Trottoarer är en berättelse om gatubarnen i spåren av den arabiska våren. Historien är fritt baserad på intervjuer med gatubarn i Tunisien, Egypten och Sverige. Nyskriven sång och musik liveloopas under föreställningen och bildar ett ljudlandskap som tar oss med till de olika platserna i berättelsen.

Bader är försvunnen. Ingen vet vad som har hänt honom. Tillsammans med journalisten Maria ger vi oss iväg på en resa för att leta. Resan tar oss från Sverige till Tunisien och vidare till Egypten. Trottoarer är en berättelse om gatubarnen i spåren av den arabiska våren. Historien är fritt baserad på intervjuer med gatubarn i Tunisien, Egypten och Sverige. Nyskriven sång och musik liveloopas under föreställningen och bildar ett ljudlandskap som tar oss med till de olika platserna i berättelsen.

Svenska, arabiska, engelska och franska blandas i föreställningen som är Teater JaLaDas första internationella produktion. Arabiskan och svenskan är båda bärande språk i föreställningen, som kan förstås av såväl en arabisktalande som svensktalande publik.

”En konstnärligt ambitiös gestaltning av levnadsvillkoren för en mycket utsatt grupp.”
Clemens Altgård, Skånska Dagbladet

 


Medverkande på och bakom scen:


Fakta:

Föreställningens längd: 60

Pris:

15 000 kr plus moms.

Reseersättning:

Ersättning för resa, ev. boende och traktamente tillkommer.


Övrig information:

Målgrupp: från 10 år
Antal medverkande: 4 skådespelare + 1 tekniker
Spelyta: 6m (B) x 7 m (D) x 3 m (H)


Kontaktuppgifter

Namn: Hanna Olsson, producent
E-post: hanna@jalada.se
Telefon: 0730556683