Kärleken, döden och vi

ADAS teater

”Kärleken, döden och vi” är en hoppfull teaterföreställning om psykisk (o)hälsa och livets förunderliga kraft – med sång och musik mellan allvar och humor!

Du är på språng mitt i livet när det plötsligt tar stopp. Du står där på gatan och minns inte vart du skulle gå. Du tittar ut genom fönstret men ser ingenting. Och ändå är allt som vanligt.

Eller?

Universum för samman tre kvinnor med skilda livsöden. Inför våra ögon sammanfogas skärvor, fragment och minnesbilder. De är här för att vittna om vår tid och för att utkräva svar. De är tre kvinnor med kunskap att förändra världen.

Kärleken, döden och vi är en hoppfull teaterföreställning om psykisk (o)hälsa och livets förunderliga kraft – med sång och musik mellan allvar och humor!

Detta är ADAS tredje föreställning under rubriken GÖMDA HISTORIER som bygger på nutida historier om utsatthet. Tidigare föreställningar är ”Vi som bär världen” om socioekonomiskt utsatta ensamma mammor och ”Camilla försvann” om prostitution och människohandel.

GÖMDA HISTORIER är en fristående fortsättning på Barnhemsbarns-projektet med föreställningarna ”Bouffon- de övergivna”, ”Söt, tyst och duktig” samt ”Jag är ett barnhemsbarn”.

Med stöd av Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Statens Kulturråd, Sveriges Författarfond (Dramatikerutskottet) och Sensus studieförbund.

Sagt om Kärleken, döden och vi:

En trehövdad ensemble framför tre parallella monologer, med inslag av sång i musikalstil. Greppet är uppfriskande och sångerna vackra – Göteborgs-Posten

Duktiga skådespelare får fram frustrationen hos rollfigurerna – Kulturbloggen

…känslorna efter denna fantastiska föreställning, det kryper under skinnet av blandning mellan det tyngsta och det vackraste – Publik kritik


Medverkande på och bakom scen:

Idé, manus & regi

Fia Adler Sandblad

Medverkande

Cassandra Hedberg, Anette Sevreus, Fia Adler Sandblad

Koreografi

Mireille Leblanc

Musik

Jonas Franke-Blom

Scenografi & kostym

Lisa Hjertén

Ljusdesign

Christofer W Fogelberg

Foto

Ola Kjelbye

Producent

Andreas Luukinen


Fakta:

Föreställningens längd: 60
Publikantal:

Max 100

Målgrupp: Unga vuxna, vuxna
Krav på mörkläggning: Nej
El: Tre-fas
Byggtid: 60 minuter
Rivtid: 30 minuter
Scenyta: Bredd 6 meter, djup 4 meter, takhöjd 3 meter

Pris:

25 000 kr inkl gager, resor m.m.Kontaktuppgifter

Namn: Andreas Luukinen
E-post: adasmusikaliskateater@gmail.com
Telefon: 031821626