Jakten på den försvunna katten

Teater SOJA

– en varm, mjuk och musikalisk pjäs

Om katten är skatten och katten försvinner vad katten gör man då?

Hedvig och Harald är ett äldre par. De försöker få vardagen att fungera, trots att de har lite problem med minnet och lite svårt att klä på sig och lätt spiller när de ska äta. En dag får de en katt i ett paket som blir deras älskade skatt.

En varm föreställning för barn från 3-7 år och familjer. Passar som generationsöverskridande för barn på förskolor/förskoleklasser och personer på äldre- eller service-boenden.

Hedvig och Harald är ett äldre par. De försöker få vardagen att fungera, trots att de har lite problem med minnet och lite svårt att klä på sig och lätt spiller när de ska äta. En dag får de en katt i ett paket som blir deras älskade skatt. Ingen riktig katt men en gosedjurskatt som får namnet ”Pysse” och pysslas om med stor kärlek. En dag är Pysse borta…

Vi tänker inte avslöja hur det går, men lovar att det blir ett lyckligt slut. Hela föreställningen genomsyras av Eric Skarbys specialkomponerade, illustrativa musik.

Skapande skola

Kulturarvspedagog Sara Öhman har två workshops som passar bra till föreställningen, en för 5-6-åringar som bl a lyfter lekar från 40-50-talet och en som passar för uppföljning för äldre på service- eller äldreboenden. För mer information kontakta Sara Öhman, mobil: 070-367 76 48


Medverkande på och bakom scen:

Manus

Sofia Andersson och Jan Boholm

Regi

Marie-Thérèse Sarrazin

Scenografi/kostym

Elsie Nyman

Musik

Eric Skarby

Skådespelare

Sofia Andersson och Jan Boholm


Fakta:

Föreställningens längd: Föreställning 30 min, workshops 30 – 60 min
Publikantal:

Max 60

Målgrupp: 3-7 år, familjeföreställningar samt för äldre- och service-boenden
Krav på mörkläggning: Nej
El: Tillgång till ett vanligt eluttag behövs.
Byggtid: 90 minuter
Rivtid: 30 minuter
Scenyta: Bredd 4 meter, djup 4 meter, takhöjd 2.3 meter
Bärhjälp: Ingen

Pris:

11 000 kr (ingen moms eller traktamente tillkommer)

Reseersättning:

70 kr/mil


Övrig information:

Kontakta oss gärna för referenser där vi spelat för mixad publik av yngre barn och äldre personer. Pjäsen fungerar också utmärkt bara för äldre eller för ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning. Ny turné april/maj 2023 samt hösten 2023!


Kontaktuppgifter

Namn: Malin Berglund, producent
E-post: malin@teatersoja.se
Telefon: 070-3415151