En resa till klangernas land

Teater KEF

En musikalisk interaktiv föreställning med Teater Kef där barn och vuxna får följa med på något av ett magiskt äventyr. En kul och häftig resa till klangernas land där vi får ompröva vad ordet musik betyder och upptäcka att begreppet innefattar mycket mer än vad vi trodde…

Teater Kef fortsätter sin tradition av att överskrida genregränserna, särskilt de mellan musik och teater. ”En resa till klangernas land” görs med hjälp av ett magiskt fantasitåg som kan resa under vatten, i luften, i rymden och även i tiden. Varje rad i salongen blir till en tågvagn och alla som sitter i salongen blir passagerare och aktiva medverkande i föreställningen. Använd din fantasi – hur låter havsvågorna, vinden och småfåglarna i skogen, havets botten, rymden eller klanger av mörker? Allt börjar och allt slutar med ljud och om man lyssnar noga, kan man höra musiken överallt. I allt vi gör, i alla fysiska föremål och även de platser vi inte kan nå. Vi skapar livets musik, även omedvetet, bara genom att helt enkelt leva våra liv.

”Resan” leds av Elias Faingersh och en animerad flicka som via filmduken illustrerar miljöerna vi besöker. Alla ljudeffekter, läten och musik skapas av Elias Faingersh med hjälp av trombon och liveelektronik kombinerat med vissling, handklapp, röst och andra klanger som görs med röst och kropp.

Skapande skola

En interaktiv workshop om ljud och klanger kan erbjudas i samband med föreställningen.


Medverkande på och bakom scen:

Skådespelare, musiker, tonsättare

Elias Faingersh

koncept, story board, dramaturg

Keren Klimovsky

Animation

Ralph Andersson, Victoria Ostrovsky


Fakta:

Föreställningens längd: 40 minuter
Publikantal:

max 100 barn

Målgrupp: 4-9 år
Teatern utgår från region: Södra
Teatern turnerar till region: Södra, Turnerar Norra, Turnerar Östra, Turnerar Södra, Turnerar Västra
Krav på mörkläggning: Ja
Byggtid: 60 minuter
Rivtid: 20 minuter
Bärhjälp: gärna 1 person

Pris:

15 000, det finns rabat vid beställning av flera föreställningar

Reseersättning:

jaKontaktuppgifter

Namn: Keren Klimovsky
E-post: kerenklimovsky@gmail.com
Telefon: 0706870072

Extra material