Den långa vägen

Teater KEF

”Den Långa Vägen” är en musikalisk dockteater fantasiberättelse som är löst baserad på Rödluvan där vi låter barnens fantasi leka fritt.

Föreställningen ”Den långa vägen” svarar på frågan: vad kunde ha hänt om Lewis Caroll hade skrivit ”Rödluvan” och någon har gjort en musikalisk föreställning av detta? Vi känner alla till att Rödluvan väljer den långa vägen till mormors hus. Men kanske är vägen inte riktigt så lång utan den bara blev lång, för att Rödluvan blir frestad och distraherad av skogens hemligheter och mystiska varelser. Vem träffar hon i skogen och vilka äventyr får hon inträffa?
”Den Långa Vägen” är en musikalisk dockteater fantasiberättelse som är löst baserad på Rödluvan där vi låter barnens fantasi leka fritt. Vi utgår ifrån barnens förmåga att transformera den vardagliga verkligheten med hjälp av sin fantasi och hitta intresse och engagemang i detaljer. I föreställningen får barnen förutom att agera som medaktörer, även bestämma vilken väg händelsen ska ta. Barnen är medskapare av berättelsen, scenografi och även av musiken.


Medverkande på och bakom scen:

Musiker, skådespelare

Elias Faingersh

Regi

Matthias Hahne Thorbjörnsson

storyline & manus

Keren Klimovsky

kostym

Leif Persson

Ljusdesign

Imre Zsibrik


Fakta:

Föreställningens längd: 35 minuter
Publikantal:

max 60

Målgrupp: 3-8
Teatern utgår från region: Södra
Teatern turnerar till region: Södra, Turnerar Norra, Turnerar Östra, Turnerar Södra, Turnerar Västra
Krav på mörkläggning: Ja
Byggtid: 60 minuter
Rivtid: 20 minuter
Bärhjälp: gärna 1 person

Pris:

15000

Reseersättning:

jaKontaktuppgifter

Namn: Keren Klimovsky
E-post: kerenklimovsky@gmail.com
Telefon: 0706870072