Bo

Teater Tre

Att bo. I ett bo. Mitt bo. Välkommen in!
Bo är en föreställning för den allra yngsta publiken, där vi leker med rummets och husets objekt, ljud och känslor. En humoristisk betraktelse med en ömsint hälsning till alla som är nya i sina hem.

BO är den tredje och sista föreställningen skapad inom EU-projektet SMALL SIZE PERFORMING ARTS FOR EARLY YEARS – ett storskaligt europeiskt scenkonstprojekt som främjar samarbete mellan teatrar och utveckling av scenkonst för barn mellan 0 och 6 år. Totalt medverkar 17 grupper från 15 länder, och Teater Tre är den enda svenska medlemmen. 2014 kom Peka trumma dansa, som var vår första produktion inom Small Size. 2017 kom den andra Small Size-produktionen FRÖ, som redan spelat för mängder av barn på flera platser runt om i Europa.


Medverkande på och bakom scen:

Regi

Hedvig Claesson

Ide & medverkan

Sara Myrberg

Scenografi & kostym

Ylva Sanner

Musik & ljud

Love Kjellsson

Ljus & teknik

Anthony Cooks

Mask

Helena Bernström

Dramaturgi

Maria Clauss

Illustration

Maria Nilsson

Foto

Martin Skoog

Producent

Lina Karlmark


Fakta:

Föreställningens längd: 1 h
Publikantal:

15 bebisar plus vuxna

Målgrupp: 6-18 månader
El: 10A
Byggtid: 120 minuter
Rivtid: 60 minuter
Scenyta: Bredd 8 meter, djup 8 meter, takhöjd 0 meter
Bärhjälp: 1 bärhjälp

Pris:

Första föreställningen: 13 000 kr ex moms
Andra föreställningen: 8 500 kr ex moms
Vi har kulanpremie och länssubvention vilket ger 50% av priset i Stockholm stad och län. övriga landet tillkommer resa, traktamente och ev boende.

Reseersättning:

85kr/mil


Övrig information:

FÖRESTÄLLNINGENS UPPLÄGG
Bo är en exklusiv teaterupplevelse för de allra yngsta, vilket kräver
ett helhetskoncept som startar redan när bebisarna kommer till spellokalen. För att det ska bli en bra och lugn upplevelse för de små, så har vi en maxgräns på 15 bebisar. Inga medföljande storasyskon.
INNAN Vi inleder med att barn och vuxna väntar utanför scenrummet. Vi tar med oss mjuka mattor för dem att sitta på. Viktigt att denna stund är lugn och utan stök, så gärna ett avgränsat rum/ lugn foajé. Skådespelaren kommer ut, välkomnar alla i tur och ordning, berättar om upplägget och visar publiken in i scenrummet.
UNDER Stolar i halvcirkel på scenen. Bebisarna sitter i knät på sin vuxen. Är det flera medföljande vuxna får dessa sitta strax bakom. Inga bebisar uppe på spelytan under föreställningen (ca 20 min), men det är helt okej att röra sig runt i rummet, bakom publikplatserna, medan föreställningen pågår.
EFTER Skådespelaren bjuder upp bebisarna på scenen, där de, tillsammans med henne, får undersöka scenografin och rekvisitan. Sedan fika med majskrok och kaffe (OBS inte i själva scenografin). Därefter är föreställningsupplägget slut och publiken börjar avrunda i sin egen takt.


Kontaktuppgifter

Namn: Susanna
E-post: sanna@teatertre.se
Telefon: 08-6690060

Extra material