Teatercentrums bokningsbonus

Teatercentrum vill hjälpa er arrangörer att nå nya publikgrupper när ni bokar en av de medverkande föreställningar. Ni deltar dessutom i chansen att få åka på en exklusiv teaterresa i slutet av året tillsammans med teatrarna.

Vad är Teatercentrums Bokningsbonus?

Teatercentrums Bokningsbonus är ett marknadsföringspaket som ni får ta del av när ni som arrangör bokar en av de utvalda föreställningarna i utbudet längst ned på denna sida. Alla medverkande föreställningar spelar för en primärt vuxen publik och görs av teatrar som är professionella med stor vana att turnera. Teatrarna har också tagit del av Teatercentrums särskilt framtagna dokument med goda tips och förhållningssätt för smidigare arrangemang och för att ytterligare öka kompetensen kring arrangörernas villkor. Dokumentet är framtaget i dialog med Riksteaterns regionala föreningar och de fria professionella teatrarna. När du som arrangör bokar en av de medverkande föreställningarna får du:

  • En annons i sociala medier inför arrangemanget. Teatercentrum skapar och bekostar annonsen till valfri målgrupp till ett värde av 1 000 kr. 
  • 5 biljetter till den aktuella föreställningen köps på förhand av Teatercentrum. Dessa kan du som arrangör dela ut till valfria inbjudna, som annars kanske inte skulle köpt en egen biljett.
  • Deltar i utlottningen av en teaterresa i slutet av året. Upp till två arrangörsföreningar från olika delar av landet kan vinna. Teatercentrum bekostar resa, boende, middag och teaterbiljetter för tre personer från arrangörsföreningen. Med på resan kommer även representanter från de teatrar som arrangören bokat.

Hur kan jag ta del
av Teatercentrums Bokningsbonus?

Så fort ni bokat föreställningen och avtalet med teatern är påskrivet fyller ni i ansökan här nedan och Teatercentrum kommer inom kort kontakta er för att diskutera bokningsbonusen. All övrig kommunikation kring föreställningen och bokningen av den sker alltså mellan er och teatern i fråga, precis som vanligt.

Skulle ni vilja boka en föreställning som ännu inte finns med i utbudet (men riktar sig till en vuxen publik och är medlem i Teatercentrum) så kan ni ändå fylla i formuläret nedan och kryssa i rutan som uppmärksammar oss på detta.

Teatercentrums bokningsbonus
Pjäsnamn och teater
Vi vill vara med i utlottningen av en teaterresa

Utbud

Behöver ni hjälp att hitta en föreställning kan du kika igenom utbudet här nedan, eller kontakta någon av Teatercentrums regionala verksamhetsledare HÄR.