Stjärnkalaset Södra

Stjärnkalaset södra är ett av tre nationella Stjärnkalas som arrangeras av Teatercentrum. Utbudsdagen i söder flyttar i vanliga fall runt i regionen men den 8-9 mars 2021 äger den istället rum i din dator. 

Under två förmiddagar, 8-9 mars tar åtta fantastiska teatrar oss med in i åtta teaterföreställningar som visas i sin helhet på din skärm. Föreställningarna är filmade exklusivt för detta tillfälle, med undantag för Teater Sagohusets “Vad hände sen?” som är livestreamad och kan ses endast vid detta tillfälle. Vi bjuder dig också på intervjuer och roligt bakom scenen-material inför varje föreställning.

Så samla dina kollegor, referensgrupper och rektorer på covid-anpassat avstånd så åker vi på utbudsdag ihop via datorn! Har du ingen referensgrupp, passa på att skapa en nu! Det ger dig stor hjälp i ditt viktiga arbete med att välja vilka föreställningar som passar för dig och din publik.

Du kan som alltid se sju minuter långa filmer från föreställningarna liksom turné och kontaktinformation en tid innan Stjärnkalaset. Presentationerna läggs in så snart materialet är klart.

Anmälan är kostnadsfri!

Medverkande