Login Aktuellt Utbud

Välkommen till vår nya hemsida! Nu presenterar vi ett samlat nationellt utbud för både barn och vuxna, AKTUELLT UTBUD – ett verktyg för dig som är intresserad av att köpa in teaterföreställningar. Här finns föreställningar och workshops som våra medlemsteatrar erbjuder, nära 100 fria teatrar i hela landet. Det unika med utbudet som presenteras här är framförallt två aspekter:

VIDEO – Nästan alla föreställningar inkluderar en 7 minuter lång video, filmad rakt framifrån med inget eller få klipp för att du ska få en uppfattning om hur det skulle vara att se föreställningen som publik ”på riktigt.

LÄROPLAN – Våra medlemsteatrars föreställningar för barn och unga har ambitionen att inkludera tydliga kopplingar till den aktuella läroplanen för att du så enkelt som möjligt skall kunna se hur det går att inkludera föreställningen i undervisningen.

Logga in
Lösenord

Eftersom alla föreställningar som presenteras här inkluderar en 7 minuter lång film från föreställningen så kräver vi av upphovsrättsliga skäl lösenord för att ta del av det material som finns här. Har ni ännu inte fått inloggningsuppgiften så kontaktar ni vastra@teatercentrum.se.

Medlemmar

Medlemmar i Teatercentrum kan logga in med samma uppgifter ni använder för att lägga till föreställningar.