lisgnistor-orginal
lisgnistor-orginal

 

VÄSTRA/// BIG WIND

LIVSGNISTOR – en kreativ puff i din egen riktning

23 – 24 September 2017

 

En 2-dagars rörelsekurs för dig som sysslar med kreativt skapande. Ett tillfälle att få ny inspiration eller bara en paus från ditt pågående projekt en stund.

Vi vänder oss främst till dig med erfarenhet från något konstuttryck eftersom fokus ligger på skapandeprocessen. Det krävs dock inga förkunskaper inom dans eller rörelse, bara ett öppet sinne och en rörelsenyfiken kropp.

Byggstenarna i denna workshop är improvisation, koreografi och text i en lekfull form. Vi säger ja till misstag och hurra till det som inte blev som vi tänkte. Det ges möjlighet att jobba med musik och enkel rekvisita. Under helgen hjälper vi varandra att skapa sceniska kompositioner ur t.ex drömmar, minnesbilder eller bara en känsla.

Vår erfarenhet säger att när man vågar hämta material från sitt eget liv närmar man sig sitt konstnärliga jag, sitt personliga sätt att uttrycka sig.

Kristina Hedberg Karlberg och Katarina Eriksson har båda lång professionell erfarenhet inom områdena dans, fysisk teater och kroppsmedvetenhet. De har utformat ett koncept där skapande och person vävs samman på spaning efter ett eget rörelseuttryck.

Anmälan och praktisk information. Läs här!
Mer om Kristina och Katarina Läs här
Kursinnehåll Läs här!

Big Wind i samarbete med Move and Mind

Grafikhuset