trailer
trailer

 

Välkommen till Stjärnkalaset – Showcase2017

UTBUDSDAG MED AKTUELL REPERTOAR FÖR SKOLA OCH FÖRSKOLA I STOCKHOLM
NÄR: 26 januari 10.00–20.00
PLATS: Teatrar runt om i staden
Arrangeras av: Teatercentrum i samarbete med fria teatrar i Stockholm och DANSISTAN.

Är du kultursamordnare, kulturombud, pedagog i förskolan eller speciallärare, och är intresserad av teater och scenkonst för barn och unga? Då är du varmt välkomna till Stjärnkalaset.

Stjärnkalaset – Showcase2017 presenterar aktuell repertoar från förskolan upp till gymnasiet. Här visas HELA föreställningar där du som deltagare har möjlighet att se många föreställningar under en och samma dag. Det är också en exklusiv chans att både TRÄFFA kollegor, kulturproducenter och besöka teatrarna.

Detta händer på Stjärnkalaset 2017
– 25 föreställningar på 14 olika scener, för alla stadier – även för särskolan
– kulturspaningar
– skapande skola
– möjlighet att skapa kontakter
– inspiration och delaktighet

Medverkande teatrar och dansgrupper
Arabiska Teatern, Dotterbolaget, Teater De Vill, Fria Teatern, Teater Pero ,ZebraDans, Teater Tre, Dockteatern Tittut, Boulevardteatern, Teater fredag, Kung & Drottning produktion, Pygméteatern, UusiTeatteri, Mittiprickteatern, Pantomimteatern, Olympiateatern, Fabula Storytelling, Circonova , Tage Granit, Scenkonstgruppen, Teater Tribunal, MolièreEnsemblen, Johanssons Pelargoner och dans, Dessutom medverkar Stockholms Universitet, Handelshögskolan och Mångkulturcentrum med varsin kulturspaning.

Vi kommer att hålla till hos teatrarna i Vasastan, Kungsholmen och på Södermalm. Men vi har också föreställningar i Kärrtorp och vid Telefonplan.
Nytt för i år är att vi håller på hela dagen men slutar något tidigare.

I mitten av december släpper vi programmet samtidigt som vi presenterar en ny hemsida för Stjärnkalaset. Under tiden den utvecklas hänvisar vi till vår facebook-sida: https://www.facebook.com/stjarnkalaset.se/
Det går också att titta på hemsida: http://stjarnkalaset.se/ (under arbete)

Stjärnkalaset har existerat sedan 2008 och anordnas av Teatercentrum med stöd från Stockholms Stad och Teatercentrum Östra regionen.

Grafikhuset