TD2018_webb
TD2018_webb

Lördagen den 10 mars är det dags för Teaterns Dag – Malmös årliga scenkonstfest!

Teatercentrum Södra presenterar stolt Ölands Dramatiska Teater ”Jag är” – En historisk roadtrip om kvinnor som förändrat världen, Thales Teater ”Spegelnatten” och Kevin Benn ”Nasse hittar en stol”.

Ölands Dramatiska Teater ”JAG ÄR! är en hyllning till kvinnor som överskridit politiska, religiösa, sociala gränser och skapat egna vägar till makt, konst, vetenskap och liv.

I Thales TeatersSpegelnatten” – får vi möta Gloria som är ensam, kvarglömd på teatern. Plötsligt befinner hon sig i en magisk spegelvärld där hon möter rollgestalter ur världsdramatiken.

I Kevin Benns omåttligt populära ”Nasse hittar en stol” får vi följa med troligtvis världens raraste och klurigaste björn, nämligen Sven Nordqvists ”Nasse” som hittar en stol.

Program Teatercentrum södra, Kulturhuset Mazetti:

Mazetti-salen

kl.10:30-11:00

Kevin Benn ”Nasse hittar en stol”

för ca 3-5 år

Mazetti-salen

kl. 15:30-16:30

Ölands Dramatiska Teater ”JAG ÄR! – En historisk roadtrip om kvinnor som förändrat världen.

från 12 år och uppåt

Lagret

kl. 17:00-18:00

Thales Teater ”SPEGELNATTEN” – fritt efter Tjechov.

för vuxna

För att se hela programmet för Teaterns Dag se här!

Våra medlemmar Banditsagor, Obanteatern, Teater Theatron, Expressteatern och Teater 23 spelar på andra scener under dagen!

Vill du ta del av Teaterns dag på Kulturhuset Mazetti är allt du behöver göra att köpa en knapp för 60 kr. Knappen finns att köpa på flera ställen runt om i Malmö. Det går även bra att under dagen köpa en knapp på plats vid Kulturhuset Mazetti.

 

 

 

Grafikhuset