teaterns dag
teaterns dag

Teatercentrum södra är stolta över att få presentera fyra av våra medlemmar på Teaterns Dag i Kulturhuset Mazetti i Malmö: Teater Theatron, Thales Teater, Månteatern och Lilla Vilda Teatern.

Se flerfaldigt prisbelönade Teater Theatron som spelar sin nya föreställning ”Jag går över gränser men är ändå kvar”, Lilla Vilda Teatern som spelar en rolig och busig musikteater om rädslor… ♫ Jag blir rädd så att jag darrar, Men det är bara dörren som knarrar ♫, Månteatern som spelar den psykologiska thrillern om vem man är och vem man vill vara – ”B-boy” och Thales Teater ger den unika ”Stand Up History” – föreställningen som får dig att skratta och bli allmänbildad på en och samma gång!

Mazetti-salen:

12.45 – 13.45 Månteatern ”B-boy” (Från 12 år)

18:00 – 19:00 Teater Theatron ”Jag går över gränser men är ändå kvar” (Från 13 år)

Lagret:

14.00 – 14.30 Lilla vilda Teatern ”Lilla Spökhistorien” (3-8 år)

17:00 – 18.45 (inkl paus) Thales Teater ”Stand up History”  (Vuxna)

Följande medlemmar spelar på andra scener denna dag: ExpressteaternTeater 23, BanditsagorTeater JaLaDaTeater Foratt och Teater Insite.

Se schema över hela Teaterns Dag här!

Vill du ta del av Teaterns dag på Kulturhuset Mazetti är allt du behöver göra att köpa en knapp för 50 kr. Knappen finns att köpa på flera ställen runt om i Malmö. Det går även bra att under dagen köpa en knapp på plats vid Kulturhuset Mazetti.

Grafikhuset