Banner-soker-Producent
Banner-soker-Producent

Ledig tjänst: Teaterproducent

Om Teater Martin Mutter
Teater Martin Mutter är en fri teater i Örebro med fokus på scenkonst för barn och unga. Det senaste året har vi utökat vår verksamhet till att ha så mycket som 4-6 föreställningar i planerings- och produktionsprocessen. Därför behöver vi nu anställa en producent.

Vi gör våra föreställningar nära vår målgrupp och använder oss alltid av referensklasser som vi möter både i samtal och praktiskt arbete. Vi hämtar gärna material direkt från de ungas verklighet och arbetar oftast med nyskriven dramatik. Under 2017 spelade vi drygt 280 föreställningar på egen scen och på turné. I våra lokaler arrangerar vi även gästspel samt workshops och föreläsningar. Teater Martin Mutter har stöd från Statens Kulturråd, Örebro kommun och Region Örebro län. Läs mer om teatern på www.martinmutter.com

Om tjänsten
Teater Martin Mutter söker en producent på heltid. Som producent projektleder du en eller flera produktioner och ansvarar för dess planering samt över hur projektet kommuniceras, marknadsförs och säljs. Tillsammans med vår nuvarande producent och teaterns chef är du med och utvecklar teaterns kommunikations- och säljstrategier.

Varje person som arbetar hos oss har sina egna ansvarsområden, men du kommer ofta gå utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket förutsätter flexibilitet och samarbetsförmåga.

Du är en god organisatör, är van att skapa kontakter och du är bekväm med att prata inför publik. Du är bekant med/har erfarenhet av att barn i förskolan och skolan är målgrupp för kulturupplevelser.

Kvalifikationer
Du är utbildad producent och/eller har flerårig erfarenhet av producentyrket eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med projektledning, planering samt bidragsansökningar och du är van att följa budget. Erfarenheter av marknadsföring samt kunskaper inom InDesign och Photoshop är meriterande. Du får gärna tala flera språk. Körkort B är ett krav.

Anställningen
Tjänsten är en visstidsanställning på ett år, med möjlighet till förlängning.
Anställningsstart 13 augusti.

Kontakt
Frågor besvaras av Sarah Broberg, teaterchef och konstnärlig ledare på sarah@martinmutter.com

Avtal
Teater Martin Mutter är medlem i Teatercentrum och följer kollektivavtalet slutet mellan Teatercentrum och Teaterförbundet avseende anställda vid fria professionella teatrar.

Ansökan
Skickas till info@martinmutter.com och märks ”Teaterproducent”.

Sista ansökningsdag 25 mars.

Ladda hem som pdf: Teater Martin Mutter söker Teaterproducent

 

 

Grafikhuset