Mitt_och_ditt_och_mitt,_bild_4
Mitt_och_ditt_och_mitt,_bild_4

Foto: José Fugueroa, Teater De Vill: Mitt och ditt och mitt

Teater De Vill söker skådespelare till förskolepjäs Mitt och ditt och mitt

Teater De Vill söker en skådespelare för inhopp i föreställningen Mitt och ditt och mitt till höstens turné. Pjäsen är skriven av Anders Duus och regisserad av Judit Benedek och riktar sig i första hand till barn 3-7 år. Skådespelaren som söks kommer att gestalta flera karaktärer bl.a. Blexten. Läs mer om föreställningar på Teater De Vills hemsida här.

Turnén startar i slutet av augusti och sträcker sig en bit in i december med största fokus på Stockholms län och Sörmland men också med några nedslag i andra delar av landet.

I tjänsten som turnerande skådespelare hör även bygge och riv av scenografi samt hantering av scentekniken till arbetsuppgifterna, förkunskaper av detta är meriterande. Körkort är ett krav.

Frågor och ansökan skickas till info@teaterdevill.com, snarast!
Sökande kallas löpande till intervju.

Grafikhuset