Det_finns_inga_fattiga_barn-1_foto-Henrik_Hulander
Det_finns_inga_fattiga_barn-1_foto-Henrik_Hulander

SKÅNSK TEATERDAG 2015

Måndagen den 9 mars är det dags för Skånsk Teaterdag! Den här utbudsdagen har ett heldagsprogram fyllt med skånska producenters fantastiska scenkonst för barn och unga.

I år går Skånsk Teaterdag av stapeln i Helsingborg.

Publiken, som består av ca 100 arrangörer/inköpare, erbjuds i år att se sex hela föreställningar och utöver det lyssna på sex producenter som presenterar sina föreställningar.

De medverkande teatrarna och föreställningarna är: Teater 23 ”Kaninkraschen”, Obanteatern ”En stackars liten haj”, Teater JaLaDa ”Tyst”, Öresundsteatern ”#inhatewetrust”, Månteatern ”Det finns inga fattiga barn” och   Expressteatern ”Björnen som inte ville sova”. Presentationer av Mira Teater, Staffan Björklunds Teater, Sagofen Isadora, Kevin Benn, Teater Insite och Lilla Vilda Teatern.

Skånsk Teaterdag är ett viktigt förmedlings- och försäljningsverktyg för teatrarna i södra regionen och ett stort antal föreställningar blir köpta som ett resultat av denna dag.

Vi startar dagen i Folkets Hus i Helsingborg. Under dagen besöker vi olika scener i Helsingborg. Dagen avslutas på Dunkers Kulturhus.

Anmäl dig här: Riksteatern

(På bilden ”Det finns inga fattiga barn” Månteatern. Foto Henrik Hulander.)

Grafikhuset