PressbildJaLaDaDV61
PressbildJaLaDaDV61

INSPIRERAS! NÄTVERKA! BLI BJUDEN PÅ FRUKOST!

VÄLKOMMEN PÅ SCENKONSTFRUKOST HOS TEATERCENTRUM SÖDRA.

DEN 12 FEBRUARI GÄSTAS VI AV TEATER JALADA!

Teater JaLaDa är enda teatern i Sverige som har flerspråkighet som grund och som speciellt vänder sig till barn- och ungdomspubliken. Teatern grundades 2013 och drivs av skådespelaren och regissören Rayam Al Jazairi och producenten Hanna Olsson.

2014 skrev SKD om föreställningen Tyst: ”Teater JaLaDa lyckas med andra ord ypperligt med konststycket att låta två språk samsas i en föreställning. Genom effektfullt kroppsspråk och med sång och musik som betydande inslag blir Tyst till en föreställning som är något utöver det vanliga.”

Den 12 november 2015 hade Teater JaLaDa premiär på sin största produktion hittills – Drömmarnas väg, en föreställning om ensamkommande flyktingbarn.

Scenkonstfrukost är ett samtalsforum hos Teatercentrum, där fria scenkonstnärer har möjlighet att prata om samt dela med sig av sitt konstnärliga arbete, föreställningar och framtidsplaner. 

Datum: Fredag 12 februari 2016.  Tid: Kl. 8:30 – 9:30. Plats: Teatercentrum södra (Resurscentrum, ingång bredvid Inkonst), Bergsgatan 29, Malmö. Max antal deltagare: 25 st.

Det är gratis att delta! Anmälan krävs till: anneli.sandell@teatercentrum.se 

 

 

Grafikhuset