Shoptilyourdrop
Shoptilyourdrop

Shop til you drop

PREMIÄR 12 SEPTEMBER 2015!
BOKA BILJETTER HÄR

Det här är Charlotta. Här gör hon reklam för en teaterföreställning. Charlotta hatar reklam. Hon har varit med i några reklamfilmer, för bland annat bildelar och hudkräm.

Charlotta har ett tomrum i sig. Ibland försöker hon fylla tomrummet med saker, och kläder. I reklamens värld är alla så lyckliga jämt. Charlotta vill ibland vara precis så lycklig som människorna i reklamen. Det går inte särskilt bra. I stället fylls Charlotta av skam och gömmer sina inköp för att ingen ska se dem. För att ingen ska se hennes skam. Så hon springer vidare mot nästa lyckliga reklambild i hopp om att den ska hjälpa. Shoppar vidare tills både hon och världen går under.

I ett personligt och humoristisk möte med en människas dåliga samvete och omättliga köphunger, tar Kurage upp kampen med de existentiella frågorna. Ersätter vi något med vår konsumtion? Vad är meningen med allt? Hur ska vi fylla våra inre tomrum? Varför är det så svårt att göra det som är rätt? Kan vi förlåta oss vår otillräcklighet? Går det att köpa sig till den perfekta kroppen? Hur mycket kostar en teaterreplik? Och vad tycker mamma om alltihop?
 –
Av och med: Charlotta Grimfjord Cederblad
Ljusdesign, teknik och medverkan: Åsa Holtz
Regi: Rebecca Alverfors
Scenografi: Johan Rödström
Kostym och scenteknik: Bonthrop
Musik: Martin Fremling
Video: Robert Eklund
Mentor: Cecilia Lagerström
Produktion: Ebba Berg & Jesper Marksell
Grafisk form: Camilla E Boström

Grafikhuset