SRK_bildforwebb1-1280x600
SRK_bildforwebb1-1280x600

Foto: Andreas Nilsson

Ullsel är en framgångssaga och snart får kommunen sitt efterlängtade pris, i direktsändning! Ullsel är skandalfritt. Eller? Profilteatern ger sig i kast med ännu en deckargåta till middagen.

 

Norrlandskommunen Ullsel har oväntat gått till final i TV-programmet ”Sveriges renaste kommun”. Framgångsrika, men framförallt skandalfria, kommuner har varje söndagkväll kämpat för att bli juryns favoriter. Finalen ska direktsändas och publiken består av alla som hjälpt till att göra trakten till en framgångssaga.

I kväll gäller det att, inför hela svenska folket, visa upp sig från sin bästa sida. Som ett ess i rockärmen har kommunens stolthet Vic Vestlund kommit hem lagom till galakvällen. Vestlund arbetar med mänskliga rättigheter och är en internationellt känd visselblåsare. Manegen är krattad för en riktig festkväll där vår kommun ska få nationellt erkännande för sitt fina arbete. Tv-teamet från TV14 är på ingång och kommunens politiker, tjänstemän och entreprenörer har satt på sig sina finaste kläder. Nu får ingenting gå fel…

Profilteaterns ”mord till bords”-föreställningar har gjort succé i Umeå och runt om i Sverige.  Publiken dras på ett  lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker mellan rätterna och kvällen avslutas med att du själv får vara med och lista ut vad som egentligen hänt.

Premiär 6 maj kl. 19.00, Tiljan, Umestan Konferens, Hus 17, Umeå
Se föreställningen också i Örnsköldsvik, Skellefteå och Dorotea under våren 2017.

Längd 3 timmar inkl. paus

Kontakt
elin@profilteatern.se

TIll Profilteatern!

Grafikhuset