pici_oso_webb
pici_oso_webb

En sinnrik scenkonstupplevelse om att mötas och skiljas. För åldrarna 2-4 år.

Två märkliga figurer träffas av en slump. Pici som är den lilla och Oso som är den stora. De känner inte varandra, men båda vet vad det innebär och hur det känns att bli lämnad ensam i världen.

Men just idag kommer Pici att hitta Osos mysiga koja. En koja som kommer att bli platsen för ett första möte och en massa nya lekar.

Teater 23 presenterar urpremiären av Pici & Oso, en sinnrik scenkonstupplevelse om två av livets stora konstanter – möten och avsked. Föreställningen bjuder även in till en fantastiskt konstruerad lekvärld som väcker upptäckarglädjen hos den allra minsta publiken.

Pici & Oso är ett annorlunda scenkonstkoncept bestående av två delar, som tillsammans bildar en minnesvärd upplevelse för barnen att ta med sig hem och in i sina egna lekar. Den första delen består av en föreställning som det konstnärliga teamet har utvecklat i nära arbete med barn i målgruppsåldern. Den andra delen kommer att bestå av en upptäckarlek, där barnen själva får lov av interagera med teaterrummet och de olika scenografiska elementen under ledning av ensemblen.

På scen: Anna M Persson & Björn Löfgren

Idé & regi: Iben West

Koreografi: Emma Ribbing

Scenografi: Evelina Johansson

Ljus: Iben West & Evelina Johansson

Kostym: Sandra Haraldsen

Musik: Sousou & Maher Cissoko

 

Urpremiär den 2 oktober på Teater 23.

För mer info se här!

Grafikhuset