Min_pappa_webb_ny
Min_pappa_webb_ny

* Turnerar till hösten genom Skapande förskola*

En ny pjäs från Lule Stassteater om hur det är att som barn
ha en förälder som lever i annorlundaskap.

Min pappa gör världens bästa palt. Hans palt är så god att jag vill att min bästis Bianca, ska få komma hem till mig och smaka.

Men Pappa klarar inte sånt och så är Bianca ändå förbjuden för sina föräldrar. För alla vuxna vet att Pappa målat våra köksluckor i olika färger. Rosa för mjöl, grönt för potatis och gult för kastruller. Hos Bianca är alla köksluckor vita. Min Pappa har aldrig träffat Bianca för han går aldrig ut. Ändå vet han nästan allt om alla som bor här, för sånt vet man, säger han om man gömmer sig bakom gardinen och tittar ut.

Men en dag blir Bianca och jag så trött på alla konstiga vuxna, om vad man får göra och inte göra. Vi bestämmer väl själva om vi vill gå hem till mig och äta världens bästa palt eller inte.

Premiär 1 juli 2016, Kiruna

Manus: 
Jani Lohikari
Regi: Mirja Burlin
Medverkande: Nettan Öhrvall och Jakob Jonsson Ollander
Scenografi & kostym: Lotta Högberg
Musik- och ljuddesign: Joar Sandling

Från 3 år
Längd ca 40 min.
Spelperiod sommar-höst 2016

Kontakt
sara@lulestassteater.se

Till Lule Stassteater!

Grafikhuset