panto
panto

 

”Jag tycker om mig  handlar om det härliga i att få tycka om sig själv och därmed andra. En cirkus-karamell! (Från 3 år.) Med avstamp i pjäsen kommer vi ha inspirationskvällar under hösten, för dig som är pedagog och särskilt intresserad. Vi kommer att prata om barns självkänsla.”

Premiär 1den 2 september 2015 på Pantomimteaterns hemmascen Påfågeln och på turné.
Läs mer på Pantomimteaterns hemsida.

Nyskriven föreställning om det härliga i att tycka om sig själv och andra. Idén kommer från Iris, tre år, som en dag säger: ”Jag tycker om mig!”. En mening som väcker en massa associationer och tankar. ”Jag tycker bäst om mig själv när jag får vara mig själv.” När, och med vem, är det?

En poetisk karamell för de minsta. En kroppslig show med musik, dansanta förvandlingsnummer och filosofiska tankar. En allåldersföreställning från 3 år.

Idé: Anna Svensson Kundromichalis
Regi: Ika Nord
Musik: David Tallroth
Scenografi och kostym: Sara Kander
Medverkande: Anna Svensson Kundromichalis och David Tallroth

Grafikhuset