öresundsteatern
öresundsteatern

OM ÖRESUNDSTEATERN

Öresundsteatern startades 2006 i Landskrona av skådespelarna Anders Kungsman och Per Ullberg. De utgör sedan starten stommen och delar på uppdraget som konstnärlig ledare för teaterns verksamhet. Organisationens storlek varierar utifrån aktuellt projekt.

Verksamheten består av två delar: värdegrundsbaserade skolteaterföreställningar för i huvudsak målgruppen högstadiet och gymnasiet och sedan 2011 handledning av Brukarensemblen som består av vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning från daglig verksamhet i Landskrona Stad.

En genomgående linje i Öresundsteaterns produktioner är att belysa och verka mot utanförskap i olika former. Vi tror på den samtida värdegrundsbaserade teaterns förmåga att beröra, engagera och påverka den unga publiken. Vi liknar värdegrund vid ett mynt med olika sidor och kanter som oavsett hur man vänder och vrider på det är präglat av idén om människans lika värde.

Vi söker nu en säljare som mot provision kan åta sig att sälja våra skolföreställningar till hela landet.

I uppdraget ingår att inventera, organisera och att utveckla och bredda teaterns kundkontakter. I uppdraget ingår också att skriva kontrakt och sköta fakturering mot kunden.

Säljarbetet riktar sig mot hela landet.

KVALIFIKATIONER:

Vi ser gärna att du har någon slags professionell bakgrund inom teater – dock inget krav!

  • Att du tycker kultur är viktigt som bärare av en demokratisk värdegrund.
  • Att du har erfarenhet av liknande säljarbete.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
  • Du kommer att vara teaterns ansikte utåt och vi lägger stor vikt vid personlighet.
  • Du är en problemlösare, tänker ”utanför boxen” och är något av en ”säljarskalle”. Det vill säga ser det som en positiv utmaning att ”sluta dealen” med kunden.
  • Du driver egen firma eller använder faktureringsservice.

OMFATTNING:

Arbetstiden varierar beroende på hur säljmålen är uppsatta och hur säljplaneringen ser ut.

ERSÄTTNING:

Ersättning sker mot provision på 10 % per såld föreställning. Ex: En föreställning kostar 13 000 kr för första föreställningen och 11 000 kr för andra föreställningen samma dag. Det ger en provision på 2 400 kr brutto per dag. Med ett säljmål på 20 sålda föreställningar per månad finns möjlighet att få en ersättning på 24 000 kr brutto.

Låter det här som något för dig? Då är du välkommen att mejla din ansökan (personligt brev, CV och kontaktuppgifter till minst två referenser) till info@oresundsteatern.se senast fredag 28 februari.

www.oresundsteatern.se

Grafikhuset