Man av glas
Man av glas

“Magi! Lät det inte så dumt och dämpande skulle jag påstå att Ingvar Örner, mitt i karriären, just nu spelar sitt livs roll.”
Sven Rånlund GP ​

“Det är en rasande vacker uppsättning, från Ger Olde Monnikhofs vinklade scenografi med stor genomlyst vägg på ena sidan till Mike Lloyds musik, framförd av honom själv på trumpet och med hjälp av live-elektronik.” ​ “Jag vet inte hur Örner har gått tillväga för att hitta detta språk i sin röst och sin kropp men det är mästerligt utfört: humoristiskt, utan tillstymmelse till parodi eller lyteskomik. ”
Kristjan Saag GT/Expressen ​ ​

“I samma stund som Ingvar Örner tittar upp har han vår uppmärksamhet och han håller den fångad tack vare en rolltolkning med beundransvärd tonsäkerhet. Peter Stillman har en enorm svärta men samtidigt livslust, nyfikenhet, förtvivlan och en tillkämpad självironi som det nästan gör fysiskt ont att bevittna. Denna komplexa personlighet skildrar Ingvar Örner med en i det närmaste musikalisk fingertoppskänsla på ett skrämmande träffsäkert sätt. Dessutom tillåter han sig själv att stundtals vila i ögonblicket, det finns inget forcerat, inget tvång någonstans”
Helena Krantz Göteborgs Fria

Speldatum: Teater Trixter 2014
Alla dagar 19:00
Fredag 14 Februari Tisdag 18 Februari, Onsdag 19 Februari, Torsdag 20 Februari Tisdag 25 Februari, Onsdag 26 Februari, Torsdag 27 Februari Tisdag 4 Mars, Onsdag 5 Mars, Torsdag 6 mars

Grafikhuset