ME_sok
ME_sok

 

Vill du jobba som teaterproducent på en liten men mycket ambitiös turnerande teater med kontor på Långholmen i Stockholm är detta kanske något för dig.  Molièreensemblen behöver producentförstärkning med 60% på kontoret då vår verksamhet växer.

Den sökande skall ansvara för att projektet fortlöper som beskrivet i projektplanen och som beslutats på gemensamma möten. Sprida information om Molièreensemblen och dess verksamhet i media, till samarbetspartners mm. Arbeta med sponsring av material såsom affischer.
Verka som en länk mellan alla ensemblens aktörer. I samarbete med övriga ta fram månads och veckoplaner.
Tillsammans med verksamhetsledare förutse hot och möjligheter, vägar till förbättring av verksamheten. Formulera projektbeskrivningar och söka stöd för verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
– Tillsammans med verksamhetsledare ta fram material såsom affischer, flyers, utbudsblad, pressreleaser
– Uppdatera projektplanen tillsammans med verksamhetsledare
– Göra en informationsplan för intern och extern kommunikation.
– Kontakta press lokalt och i hela landet
– Sköta omvärldsbevakning inom media, konkurrenter, aktuella händelser tex festivaler konferenser, samarbeten , nyheter inom projektens ämnen
– Hitta nya samarbetspartners och nya säljplattformar lokalt, regionalt och internationellt.
-sälja föreställningarna genom telefonsamtal och mail i samråd med turnéproducent

Kvalifikationer
Utbildning inom teaterproduktion eller liknande med fokus på marknadsföring, kommunikation, projektledning, grafisk formgivning är önskvärt. Meriterande om sökande kan använda In Design. Du som söker bör ha grundläggande kunskaper om webbpublicering. Vi söker en person som tar egna initiativ, tycker om att driva projekt, hitta nya samarbetspartners, säljplattformar, är driven och har ett engagemang för samhällsfrågor, i synnerhet vad det gäller barnrättsfrågor.
Den vi söker skall kunna representera ensemblen på möten och inför arrangörer och publik. Sökanden skall sköta planering och genomförande av kampanjer, lägga upp strategier, analyser av omvärld och marknad, samt kunna planera utvärderingar och uppföljningar. Erfarenhet från arbete med fria teatergrupper är önskvärt men inget krav.
Du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du skall ha en god organisatorisk förmåga och kunna arbeta självständigt. För arbetet som producent krävs social kompetens och du skall vara bra på att samarbeta och hålla ihop och driva projekt i alla olika faser, inklusive budgetarbete.  Den vi söker skall vara intresserad av att arbeta långsiktigt, vara en engagerad och driven person som tillsammans med oss ser till att Molièreensemblen fortsätter att vara en inspirerande arbetsplats som skapar viktig innovativ teater.

Erfarenhet krävs.
Anställningens omfattning
Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid 60% kan bli en heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform: Månadslön. Vi är medlemmar i Teatercentrum

För mer information: Amanda Klasa Fornhammar
08 – 658 11 40, 070 – 662 45 69
Molièreensemblen, Alstavikksvägen 11A, Östra Spinnhuset
117 33 Stockholm
http://www.moliereensemblen.com
amanda@moliereensemblen.com

Grafikhuset