panp
panp

Pantomimteatern söker producent/turnéläggare

Pantomimteatern grundades 1977 och spelar huvudsakligen för barn – oavsett ålder.
Pantomimteaterns föreställningar är helt ordlösa och utgår från rörelsen – kroppens eget språk och kännetecknas av värme, humor och respekt för sin publik. De spelar både på egen scen – Påfågeln i Stockholm, samt på turné i och utanför landet.
Pantomimteatern up­pbär verksamhetsstöd från Statens kulturråd och Stockholms kommun samt ett distributions­stöd från Stockholms läns landsting.

Dina arbetsuppgifter som producent/turnéläggare:
Ansvara för, leda och marknadsföra projekt och produktioner, inkl budgetansvar.
Marknadsföra och sälja föreställningar på turné i Stockholm, Stockholms län och Sverige.
Turnéläggning av föreställningarna på vår repertoar samt bistå de turnerande lagen med allahanda support och medverka på utbudsdagar runt om i landet.
Administrativa sysslor kopplat till turnéläggning. Lägga in i turnéläggningssystem, ta ut turnéplaner, uppdatera kontakter, upprätta kontrakt & fakturering, utskick etc,

Du ansvarar för att på ett självständigt sätt planera, strukturera och utföra dina arbetsuppgifter samt förankra och återrapportera till teaterns ledning.

Som turnéläggare arbetar du med detaljerad planering av våra turnéer. Du har löpande kontakt med samtliga regioners, kommuners och skolors kontaktpersoner. Det krävs att du tycker om att prata med människor och att du har en hög administrativ förmåga såväl som datorvana. Du ska vara detaljorienterad och bra på att se samband och lösningar.Som producent ska du kunna utveckla processer inom scenkonstverksamhet från idé till utvärdering, och måste därför ha förståelse för sambandet mellan konst, ekonomi och resurser och de processer som styr detta. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och att du trivs med att planera, ta eget ansvar och fatta beslut.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en producent med adekvat utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är en målmedveten, strukturerad och utåtriktad person som har lätt för att knyta band med andra människor. Du har förmåga att skapa nya nätverk och vårda redan befintliga sådana. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kulturvärlden, och har ett stort intresse för teater och andra kulturuttryck. I samråd med teaterns ledning svarar du för teaterns marknadskommunikation – allt från instagram till trycksaksproduktion.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Pantomimteatern är en liten arbetsplats bör du vara van vid att arbeta helt självständigt samtidigt som du har en utpräglad laganda. Du ska kunna ta tag i i högt o lågt och inte ducka för lösa bollar. Vi är också en liten personalgrupp – det är korta beslutsvägar och vi har insyn i varandras arbetsuppgifter.

Intresserad?
Skicka din ansökan; ett kort brev, CV och referenser till veronica@pantomimteatern.se
Kontakt och frågor om tjänsten besvaras av Veronica Bedecs verksamhetschef eller
Anna Svensson Kundromichalis konstnärlig chef
tel 08 31 54 64 eller Veronica 070 751 28 55 och Anna 0736 26 60 19

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Från och med januari 2016 med provanställning 4 månader.

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag 1 december 2015.
Intervjuer kommer äga rum 9 – 16 december.

Pantomimteatern
Gästrikegatan 14
113 62 Stockholm
08-31 54 64
www.pantomimteatern.se

 

 

 

 

 

 

 

Grafikhuset