Min bästis Isa
Min bästis Isa

Sagofen Isadora bjuder in till dubbel premiär. För första gången får vi se Min bästis Isa som riktar sig till Skapande skola och Snigelsång och spindelspår som riktar sig till yngre barn.

Snigelsång och spindelspår, 1-2 år

Snigelsång och spindelspår är en ordlös föreställning som med ljud och visuella skapelser tar barnen in i en trädgård byggd för någon som är en meter lång. Så nära marken går det bra att följa snigelns vandring och spindelns arbete. Föreställningens ljud tar sitt avstamp i Isabella Duncans teori om ett universellt bebisspråk.

Min bästis Isa, 4-7 år

Min Bästis Isa är en föreställning där vi får möta Isa som blir retad och hennes vän Isadora. Att vara kompis till någon som blir retad kan vara svårt och väcka blandade känslor. Föreställningen berör frågor som hur man kan våga hjälpa en vän som blir retad.

Premiär 30 januari på Barnens scen, Malmö.

Läs mer om Sagofen Isadora här!

Grafikhuset