Höst
Höst

Välkomna till ett kulturpolitiskt höstmöte
på Sojascenen i Sundsvall!

 

Tisdag 11 oktober 2016 bjuder Teatercentrum Norra regionen tillsammans med Teater SOJA och Cirkus Elvira in till ett kulturpolitiskt höstmöte i Sundsvall. Inbjudan vänder sig till medlemmar och anslutna i Västernorrland samt tjänstemän och politiker i samma län. ( Andra intresserade som passerar stenstaden det aktuella datumet är lika välkomna. Mötet föregår Kulturtinget 2016 på Frösö Park i Östersund i slutet av samma vecka).

– Vilken resurs utgör fria teatrar i Västernorrland på lokal, regional och nationell nivå?
– Vad är kulturell och regional utveckling och hur kan vi driva den tillsammans?

Kulturpolitiskt höstmöte syftar till ett fördjupat samtal med utgångspunkt i de förutsättningar som finns i Norra regionen generellt och Västernorrland i synnerhet, med målet att identifiera en långsiktig strategi för länet med utgångspunkt i fria teatrar.

Väl mött!

Tisdag 11 oktober 2016 kl. 13-16
SOJAscenen, Rådhusgatan 26, Sundsvall
+ kaffe med dopp

Anmälan
Malin Berglund, producent Teater SOJA
malin@teatersoja.se

Ange eventuella allergier i din anmälan.

Grafikhuset